admin

Znanja ni nikoli preveč

Objavljeno: 07. 01. 2020

V starem mestnem jedru Tolmina nadaljujemo z izobraževanji za prebivalce z območja LAS Dolina Soče, ki želijo dvigniti nivo svojega znanja in veščin ter usmerjeno razvijati poslovne oziroma podjetniške ideje, za katere bodo lahko pripravili tudi ustrezne podlage. Ob tem še posebej močno navijamo, da bi se za takšno obliko izobraževanja odločili mladi do 35. leta.

Med januarjem in aprilom 2020 bosta tako izvedena dva (za udeležence brezplačna) izobraževalna programa, in sicer:

IZOBRAŽEVANJE PREK SIMULACIJE »UČNO PODJETJE«

Izobraževanje bo obsegalo iskanje poslovnih idej ali razvijanje obstoječih, vzpostavitev poslovnega modela, raziskavo trga in preverjanje problemov ter rešitev pri strankah, podjetniško svetovanje in finančno opismenjevanje, sočasno mentoriranje, pripravo predstavitve ob končni izvedbi projekta s predstavitvijo izbranega produkta.

Obseg izobraževanja: 40 ur

Mentorica: Tanja Bratkovič Pirc, strokovnjakinja s področja financ in računovodskih storitev

Uvodno srečanje: sreda, 15. januarja 2020, ob 19. uri v prostorih Coworking Baze

APLIKATIVNO IZOBRAŽEVANJE

V okviru tega programa se bodo spoznavala različna orodja za razvijanje poslovne ideje/produkta, izdelal se bo poslovni načrt, delalo se bo na predstavljanju in utemeljevanju projektov/produktov ter učinkoviti promociji.

Obseg izobraževanja: 60 ur

Mentor: Matic Batagelj, startup podjetnik, vključen v Primorski tehnološki park. S startup projektom »I like tofu« pa je bil vključen v pospeševalnik v tujini.

Uvodno srečanje: sreda, 15. januarja 2020, ob 17. uri v prostorih Coworking Baze

———————————-

PRIJAVE: tukaj

Dodatne informacije: Posoški razvojni center (Nika Ivančič), telefon: 05/38-41-516 ali e-pošta: nika.ivancic@prc.si

Izobraževalna programa sta organizirana okviru projekta Oživljanje starega mestnega jedra Tolmina, ki je bil odobren v sklopu javnega poziva LAS Dolina Soče, in ju sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Foto: cottonbro (arhiv Pexels)