Tatjana Šalej Faletič

Zavestna ustvarjalnica žive kuhinje

Objavljeno: 16. 09. 2022

Vabljeni, da se nam pridružite na brezplačni izkustveni delavnici z naslovom “Zavestna ustvarjalnica žive kuhinje s hranljivimi, lokalnimi sestavinami”, ki se bo izvedla v dveh skopih. Delavnica je izkustvenega značaja, saj se bodo v njenem sklopu v sozvočju narave in človeka ustvarjali srečni odnosi, rojevale nove zamisli, nastajale nove jedi, itd., ki celostno podpirajo dobro počutje.

Datuma:
• petek, 23. septembra 2022, med 16. in 21. uro
• sobota, 24. septembra 2022, med 10. in 15. uro.

Naučili se bomo:
• investirati v hranljivo, lokalno in ekološko hrano;
• spreminjati svoje misli in čustva;
• izbirati prave vrednote, ki izboljšujejo kakovost bivanja;
• ustvarjati harmonijo v družini, želodčkih in denarnici.

Kraj: Kobarid (Zelena hiša, Trg svobode 16)
Organizator: Posoški razvojni center – LAS Dolina Soče, vodilni partner projekta Vzpostavitev pogojev za EKO regija BO JA, v sodelovanju z Občino Kobarid
Izvajalka: Alexandra Pi Bachel iz podjetja Satyam, izobraževanje in coaching

Lahko se prijavite na en ali oba delovna sklopa. Ta se med seboj dopolnjujeta in nadgrajujeta, nikakor pa nista ponovitvena.

Prijave in dodatne informacije: Posoški razvojni center – LAS Dolina Soče (Greta Černilogar), telefon: 05/38-41-507, e-pošta: greta.cernilogar@prc.si

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Delavnica se bo izvedla v okviru projekta sodelovanja med LAS-i z naslovom “Vzpostavitev pogojev za EKO regijo BO JA” in je sofinancirana iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja. Organ upravljanja, določen za izvajanje Programa razvoja podeželja RS za programsko obdobje 2014-2020, je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano.

Skip to content