Tatjana Šalej Faletič

Zavestna ustvarjalnica žive kuhinje s hranljivimi, lokalnimi sestavinami – II. izvedba

Objavljeno: 17. 10. 2022

17.10.2022

LAS Dolina Soče (Posoški razvojni center) vas v sodelovanju s projektnimi partnerji vabi na brezplačno delavnico, ki se bo izvedla v treh skopih.

Delavnica je izkustvenega značaja, saj se tu v sozvočju narave in človeka ustvarjajo srečni odnosi, rojevajo nove zamisli, znanja in jedi, ki celostno podpirajo dobro počutje.

Lahko se prijavite na posamezen ali na vse tri delovne sklope. Ti se med seboj dopolnjujejo in nadgrajujejo, nikakor pa niso ponovitveni.

Naučili se bomo:
• investirati v hranljivo, lokalno in ekološko hrano;
• spreminjati svoje misli in čustva;
• izbirati prave vrednote, ki izboljšujejo kakovost bivanja;
• ustvarjati harmonijo v družini, želodčkih in denarnici.

Kraj: Bovec (Strgulčeva hiša)

Datum/ura:
• četrtek, 20. oktober 2022, med 16. in 21. uro
• petek, 21. oktober 2022, med 16. in 21. uro
• sobota, 22. oktober 2022, med 15. in 20. uro

Izvajalka: Alexandra Pi Bachel iz podjetja Satyam, izobraževanje in coaching

Obvezne predhodne prijave: Posoški razvojni center/LAS Dolina Soče (Greta Černilogar), telefon: 05/38-41-507 ali e-pošta: greta.cernilogar@prc.si

……………………………………………..

Delavnica sodi med dejavnosti projekta “Vzpostavitev pogojev za EKO regijo BO JA”, katerega vodilni partner je LAS Dolina Soče. Več o projektu, ki ga sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja (EKSRP), si lahko preberete tukaj