admin

Predstavitev dveh novih javnih razpisov

Objavljeno: 23. 06. 2017

Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano vabi na:
predstavitev dveh novih javnih razpisov iz Programa razvoja podeželja 2014-2020.

Predstavitev bo v torek, 27. junija 2017 ob 10. uri v sejni dvorani Kmetijsko gozdarskega zavoda Nova Gorica v Biljah, Bilje 1, 5292 Renče.

Prijave zbirajo do zasedenosti prostih mest na telefon: 031-323-184 ali 031-666-142

Vabilo najdete v priponki.

Javni razpis za podukrep 16.9 – “Podpora za diverzifikacijo kmetijskih dejavnosti v dejavnosti v zvezi z zdravstvenim varstvom, socialnim vključevanjem, kmetijstvom, ki ga podpira skupnost, ter izobraževanjem o okolju in hrani” je namenjen spodbujanju projektov sodelovanja med kmetijami in pravnimi osebami, v okviru katerih se na kmetiji poskusno izvedejo aktivnosti, ki se nanašajo na področje izobraževanja o okolju in hrani, zdravstvenega varstva, socialnega varstva oziroma invalidskega varstva.

Javni razpis za podukrep 16.4 – “Podpora za horizontalno in vertikalno sodelovanje med udeleženci v dobavni verigi za vzpostavitev in razvoj kratkih dobavnih verig in lokalnih trgov ter za promocijske dejavnosti na lokalni ravni” je namenjen spodbujanju projektov sodelovanja kmetijskih gospodarstev in posrednikov, ki izvajajo odkup in prodajo proizvodov na lokalnem trgu ter s tem povezanih promocijskih dejavnosti.

Več o obeh javnih razpisih, ki sta bila objavljena v Uradnem listu 2. junija 2017, najdete tukaj.

Skip to content