Tatjana Šalej Faletič

Kulinarična delavnica

Objavljeno: 25. 09. 2023

Zavestna ustvarjalnica žive kuhinje s hranljivimi lokalnimi sestavinami

Lepo vabljeni v Zeleno hišo (TIC Kobarid) na kulinarično delavnico, ki bo potekala v sklopu Jestivala okusov in umetnosti, ki tokrat poteka v sožitju z dnevom Biosfernega območja Julijske Alpe.

Vsebina delavnice: teoretični in praktični del, kjer gotovo ne bodo manjkale najbolj pomembne lokalne kulinarične sestavine.

Število mest je omejeno!

Datum: 29.9.2023 ob 16.00 uri
Kraj: Kobarid, Zelena Hiša
Prijave na:

Greta Črnilogar

T: 05 3841 507

M: 065 557 350


Delavnica je brezplačna in se sofinancira v sklopu projekta sodelovanja Vzpostavitev pogojev za EKO regijo Biosfernega območja Julijske Alpe iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja.