Tatjana Šalej Faletič

Kako razsekano jagnjetino uporabimo v kulinariki

Objavljeno: 14. 03. 2024

Po tem, ko smo vas konec februarja naučili, kako razrezati jagnjetino, vam bomo danes v družbi kuharskega mojstra v slabih štirih minutah pokazali, kako lahko razsekano jagnjetino uporabite v kulinariki.

Gre za še en nov, izobraževalno naravnan rezultat projekta LAS Dolina Soče “Iz drobnice”.

  • Izvajalec: Tomaž Sovdat, kuharski mojster
  • Režija: Peter Domevšček, vodja projekta
  • Kamera: Žiga Koren

Prikaz konfekcijskega razseka jagnjetine

Projekt Iz drobnice sofinancirata Republika Slovenija v okviru Programa razvoja podeželja RS 2014-2020 in Evropska unija iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja. Organ upravljanja, določen za izvajanje omenjenega programa je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano. Za vsebino je odgovorna lokalna akcijska skupina LAS Dolina Soče, ki deluje pod okriljem Posoškega razvojnega centra.