Ocenjevanje ribjih izdelkov – povabilo na delavnico

admin
Objavljeno: 24. 01. 2019

Lokalna akcijska skupina LAS Dolina Soče med drugim sodeluje tudi v projektu Ocenjevanje ribjih izdelkov, ki se osredotoča na dvig prepoznavnosti slovenskih rib v lokalni kulinariki. 

Poleg informativnih, izobraževalnih in promocijskih vsebin bodo v sklopu projekta potekala tudi usposabljanja ocenjevalcev ribjih izdelkov, s čimer se bo omogočilo primerjavo kakovosti rib, dvignilo dodano vrednost ribogojcem in hkrati osveščalo potrošnike o pomenu in kakovosti lokalnih rib.

Ena izmed prvih dejavnosti projekta bo za udeležence brezplačna informativna delavnica o ocenjevanju ribjih izdelkov, ki jo bosta izvedla strokovna sodelavca iz Kmetijsko gozdarskega zavoda Kranj, ki je tudi partner v projektu.

Ciljna skupina: ribogojci, strokovnjaki s področja živilske tehnologije, kuharji, vodje kuhinj, potencialni ocenjevalci ribjih izdelkov, širša zainteresirana javnost iz območja LAS Dolina Soče (občine Bovec, Kobarid, Tolmin in Kanal ob Soči)

Več informacij najdete v priloženem vabilu.