Aktualno

Kako razsekano jagnjetino uporabimo v kulinariki

Kako razsekano jagnjetino uporabimo v kulinariki

Po tem, ko smo vas konec februarja naučili, kako razrezati jagnjetino, vam bomo danes v družbi kuharskega mojstra v slabih štirih minutah pokazali, kako lahko razsekano jagnjetino uporabite v kulinariki. Gre za še en nov, izobraževalno naravnan rezultat projekta LAS...

Prikaz razreza jagnjetine

Prikaz razreza jagnjetine

Z velikim zadovoljstvom najavljamo še en rezultat skupnega projekta LAS "Iz drobnice", in sicer Prikaz razreza jagnjetine (glej TUKAJ). Izvajalec: Urban HvalaRežija: Peter Domevšček, vodja projektaKamera: Žiga Koren Projekt Iz drobnice sofinancirata Republika...

Družinski koledar “Iz drobnice”

Družinski koledar “Iz drobnice”

Ob zaključku leta vam Posoški razvojni center, vodilni partner lokalne akcijske skupine LAS Dolina Soče, v okviru projekta sodelovanja med lokalnimi akcijskimi skupinami (LAS) “Iz drobnice” poklanja družinski koledar, ki naj vas čez vse leto opominja, da: velja kozje...

Jesensko sajenje in nega jagodičevja

Jesensko sajenje in nega jagodičevja

Vabljeni na praktično delavnico prikaza pravilne jesenske zasaditve in nege jagodičevja. Program: 1. Prikaz pravilne jesenske zasaditve ribeza, joste, kosmulje …2. Jesenska oskrba grmovnic za bogat pridelek: rez ribeza, kosmulje ali joste, preprečevanje bolezn,...

Živa kuhinja – 3. sklop delavnic

Živa kuhinja – 3. sklop delavnic

Vabimo vas na 3. sklop izobraževalno-praktičnih delavnic na temo "Zavestna ustvarjalnica žive kuhinje, s hranljivimi, lokalnimi in ekološkimi sestavinami". V sklopu "žive kuhinje" bomo spoznavali nove okuse, pravilno uporabo začimb ter pripravo hranljivih in...

Skip to content